Voor De Broeders en het Heidecafé zijn wij per direct op zoek naar een Shiftleader Hospitality (0,6 tot 1,0 fte per week)

Shiftleader Hospitality (0,6 tot 1 FTE)

Afdelingsinformatie

Over Kempenhaeghe Horeca B.V.

De Kempenhaeghe Horeca B.V. is onderdeel van Kempenhaeghe.Elke dag maakt Kempenhaeghe het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Wij helpen cliënten met hun diagnose of beperking meer perspectief te krijgen. Door kennis en aandacht krachtig te combineren, verbindingen te leggen en onszelf continu te ontwikkelen. Onze centra werken met 1.200 medewerkers aan gespecialiseerde multidisciplinaire zorg voor mensen met epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Meer over Kempenhaeghe lees je op www.kempenhaeghe.nl 

 

Over De Broeders en het Heidecafé

De Broeders te Sterksel en Heidecafé de Strabrechstse Heide in Heeze zijn onderdeel van de Kempenhaeghe Horeca B.V. Een vooruitstrevende en dynamische organisatie waar gastvrijheid en zorg op een bijzondere wijze wordt gecombineerd. Onze doelstelling is om op een professionele wijze een gastvrij en warm welkom te bieden aan onze gasten.

 

Het Heidecafé is een gezellig no-nonsense eetcafé aan de rand van de Strabrechtse Heide waar samen met de dagbesteding van Kempenhaeghe een unieke beleving voor onze gasten wordt gecreëerd. (www.heidecafe.nl)

 

De Broeders is een sfeervolle locatie in de nieuwe woonwijk Kloostervelden te Sterksel en is de plek waar genieten en ontmoeten centraal staat.
De Broeders bestaat uit een vijftal concepten:

 • Lunchrestaurant waar dagelijks de lunch in buffetvorm wordt gepresenteerd.
 • Brasserie met een á la carte lunch- en dinerkaart.

 • Kookstudio voor workshops onder begeleiding van één van onze chefs.

 • Cadeau shop ‘Werk aan de Winkel’ met bijzondere handwerk cadeaus en hebbedingen; gemaakt door cliënten van Kempenhaeghe.

 • Meeting centrum voor bijeenkomsten en partijen, voor 2 tot 200 personen. (www.debroeders.com)

Informatie over de functie

Door jou voelen onze gasten zich welkom!  

Heb jij een passie voor de Horeca? En ga jij voor het maximale resultaat en de allerbeste service? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Shiftleader Hospitality ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor het bedienen en begeleiden van gasten in het restaurant. Daarnaast geef je operationeel leiding aan ene kleine groep medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt binnen de gelegenheid. Tenslotte pas je eenvoudige personeelsinstrumenten toe en doe je voorstellen ter verbetering of vernieuwing.

Functie-eisen

Wat wij van jou verwachten

 • Je bent in het bezit van een relevante mbo-diploma op niveau 3-4 en je hebt enige horecaervaring.
 • Je bent in het bezit van het certificaat SVH Sociale Hygiëne of bereid om deze te behalen.
 • Het bezitten van het certificaat SVH Leermeester en/of praktijkbegeleider is een pré.
 • Je bent op de hoogte van de wetgeving met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP.
 • Kennis van en ervaring met gastgerichte communicatie is een must.
 • Je bent stressbestendig, daadkrachtig en besluitvaardig.
 • Je hebt gevoel voor systematiek, orde en hygiëne.
 • Je bent beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen, volgens een wisselend werkrooster. Veel diensten vinden plaats in de avonduren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij jou bieden

Wij bieden een uitdagende functie als shiftleader binnen een dynamische en groeiende organisatie met veel ambitie. Het contract is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn ontleend aan de cao-Horeca. Wij bieden een aanstelling voor 0,6 tot 1,0 fte per week. Het salaris wordt bepaald volgens functieschaal 5 van het KHN-model AVR, maximaal € 2.300,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Martijn Bruininx, manager Horeca via telefoonnummer 040-2279317. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met het servicebureau HR via telefoonnummer 040-2279275 of via secretariaatp&o@kempenhaeghe.nl.

 

Ben je enthousiast geworden en geïnteresseerd in de functie, dan kun je vóór 14 april 2019 solliciteren via bijgaande link.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.