Menu

Beste Neuroloog,

“kom jij onze multidisciplinaire staf versterken?”

Neuroloog.

Wat ga jij betekenen

Als neuroloog diagnosticeer en behandel je patiënten met complexe slaapproblemen in poliklinische en klinische setting (kortdurende opnames), waarbij de nadruk ligt op neurologische slaapstoornissen.

Daarnaast ontwikkel je je expertise op het gebied van neurologische slaapgeneeskunde en pas je deze toe in de patiëntenzorg. 

Je draagt bij aan interne en externe expertiseoverdracht.

Ook het opbouwen en onderhouden van een netwerk van collega professionals en verwijzers hoort hierbij.

Wat neem jij mee

Een enthousiaste collega, met goede communicatieve vaardigheden, die zich thuis voelt in een multidisciplinaire setting. Interesse en bereidheid om zich naast de neurologische slaapstoornissen te verdiepen in de overige slaapstoornissen. 

Aantoonbare affiniteit met de slaapgeneeskunde strekt tot de aanbeveling. 

Affiniteit met wetenschap. 

Artsen die op korte termijn hun specialisatie afronden worden ook van harte uitgenodigd te reageren. 

Wat bieden wij jou

Kempenhaeghe biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn ontleend volgens AMS. Aanstelling vindt plaats in dienstverband. De omvang van het dienstverband is 27 – 36 uur per week.  

Er zijn korte lijnen tussen de diverse behandelaars, die de multidisciplinaire en geïntegreerde zorg faciliteren.

Er is ruimte voor zorg innovatie en  wetenschappelijk onderzoek.

Over jouw afdeling en over Kempenhaeghe

Over het Centrum voor Slaapgeneeskunde

Binnen het Centrum voor Slaapgeneeskunde staat het multidisciplinair werken centraal en werken de diverse professionals samen aan de beste zorg. Het team bestaat uit (kinder)neurologen, longartsen, (AVG) artsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, onderzoekers en verpleegkundigen. Er wordt gewerkt in kleine teams, waarbij ook verpleging en KNF is gespecialiseerd. Als expertisecentrum onderhoudt Kempenhaeghe een netwerk van samenwerkingsverbanden met tweedelijns- en academische centra ten behoeve van patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek. 

Over Kempenhaeghe

Kempenhaeghe is het leidend expertise centrum in Nederland. Met zo’n  1.200 medewerkers werken wij aan gespecialiseerde zorg voor cliënten met epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Met alle kennis, alle aandacht. De zorgvragen van onze patiënten zijn veelal complex en indringend. Wij zorgen dat zij ondanks hun diagnose of beperking meer perspectief krijgen. Door kennis en aandacht krachtig te combineren, verbindingen te leggen en onszelf continu te ontwikkelen. Voor expertiseontwikkeling en innovatie van diagnostiek en behandeling werkt Kempenhaeghe samen met academische centra en andere kennisinstituten. Meer over Kempenhaeghe lees je op www.kempenhaeghe.nl. 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie e/o functie inhoudelijke vragen  kunt u contact opnemen met mevr. dr. Angelique Pijpers, neuroloog-somnoloog (06-414 026 88). 

Voor overige vragen  kunt u contact opnemen met  mevr. Ellen Poelman (06-12961789).

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met mevrouw C. Simar, recruiter via M. 06-51142379 of via simarc@kempenhaeghe.nl 

Ben je geïnteresseerd in de functie dan kun je tot en met 15 maart a.s. solliciteren via bijgaande link. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Kempenhaeghe. Alle kennis. Alle aandacht. Locatie: Heeze