Menu

Beste neuroloog voor Academisch Centrum voor Epileptologie, Werk jij samen met ons aan de állerbeste zorg voor volwassenen met epilepsie?

Functie: Neuroloog (ACE)

Sluitingsdatum: 31-12-2020

Contract: onbepaalde tijd

Aantal uren: 45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit

 

Als neuroloog diagnosticeer en behandel je patiënten met complexe epilepsie en met aan epilepsie gerelateerde medische en psychosociale problematiek. Dit doe je in poliklinische setting op onze hoofdlocatie of op een van onze buitenlocaties, alsook in klinische setting (kortdurende opnames). Ook participeer je in expertisepoli’s zoals onder andere VG en PNEA en in 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. Je ontwikkelt je expertise op het gebied van epilepsie en past deze toe in de patiëntenzorg. Tevens ontwikkel je in collegiale afstemming een persoonlijk aandachtsgebied. Verder draag je bij aan interne en externe expertiseoverdracht. Vanzelfsprekend bouw je verder aan en onderhoud je een netwerk van collega professionals en verwijzers. Ook ondersteun je of neem je actief deel aan wetenschappelijk onderzoek. Tot slot werk je intensief samen met collega neurologen, verpleegkundig specialisten en een team van psychologen, maatschappelijk werkers en paramedici.

 

Over de afdeling

 

Het Academisch Centrum voor Epileptologie, waarin Kempenhaeghe en het specialisme Neurologie van Maastricht UMC+ nauw samenwerken, beschikt over hoogwaardige onderzoeksmethoden en heeft ervaring met en toegang tot de nieuwste behandelvormen. Door deze krachtenbundeling is Academisch Centrum voor Epileptologie hét expertisecentrum op het gebied van epilepsie bij uitstek. Een gespecialiseerd multidisciplinair team doet er alles aan om de levensbeperkingen door epilepsie zoveel als mogelijk weg te nemen om zo de kwaliteit van leven met epilepsie te vergroten. Patiënten ervaren een andere invalshoek in de aanpak van de chronische aandoening die zo'n grote impact heeft op hun leven, zij ervaren een nieuw perspectief op optimale kwaliteit van leven die het verschil voor hen maakt.

Academisch Centrum voor Epileptologie is eveneens opleidingsziekenhuis en biedt verdiepingsstages aan voor AIOS neurologie en fellows kinderneurologie.

Wat breng jij mee

 

Je bent een neuroloog met een uitgesproken belangstelling voor epilepsie en innovatie van zorg, en je ontwikkelt jezelf doorlopend. Je hebt de ambitie om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek en/of opleiding. Gepromoveerd zijn of de ambitie tot promoveren strekt tot de aanbeveling. En uiteraard ben je een enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden die graag ons team komt versterken.

 

Wat bieden wij jou

 

  •          Een afwisselende en prettige werkomgeving, gekenmerkt door collegialiteit en wederzijds respect;
  •          Korte lijnen tussen de diverse behandelaars, die de multidisciplinaire en geïntegreerde zorg faciliteren;
  •          Een stimulerende werkomgeving voor wetenschappelijk onderzoek;
  •          Aanstelling vindt plaats in dienstverband, salariëring volgens AMS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie of een eerste vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met dr. Harriëtte van Eibergen Santhagens – Verzijl, neuroloog via T. 0162-481807 of via E. santhagensh@Kempenhaeghe.nl

Locatie: Heeze

   Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
   Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
   of via simarc@kempenhaeghe.nl

 

Ben je geïnteresseerd?

We zien je reactie dan graag via bijgaande link tegemoet. 

Bereikbaarheid: 15 min. achter Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vragen over werken bij Kempenhaeghe?

Neem contact op met Chantal Simar, Recruiter.

 werkenbij@kempenhaeghe.nl
 +31 (0)6-511 423 79


 

Geen vacature missen?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
 
 Stel een 
Job alert in


 www.werkenbijkempenhaeghe.nl
  
route naar Kempenhaeghe.nl